D’ale vaccinarii

articol de Marian Costache

Mergand pe bulivar’, pe cel mare al capitalei chiar, zis si Magheru, daca nu te impiedici de gunoaie, la un moment dat, observi niste afise scrise alb pe negru, sa le bage tot romanu’ in seama. Intre noi fie vorba, si aceste afise pare ca sunt tot niste gunoaie… Sunt semnate de Federatia Neguvernamentala Antidrog si pareau ca anunta ceva sumbru sau macar un spectacol de teatru pentru vaccinati, dar nici vorba… Nimic, din toate astea.

De fapt, poate ne spuneti voi ce vor sa zica prin “Infrunta tendinta spre NU! Fii responsabil sau iresponsabil si VACCINEAZA-TE.” Cica ar fi pentru sanatatea ta si a celor din jurul tau si sa zicem NU oricaror conditionari. Cu alte cuvinte, ciocu’ mic si sa nu mai punem intrebari, sa mergem pe mana lor si sa facem cum scrie acolo si lumea va fi mai buna. Dar cum sa facem, ca asta e intrebarea? Sa ne cam vaccinam sau nu? Printre parteneri e si cineva pe nume Dracula, ca sa fie in ton cu toata operatiunea si sa justifice, intr-o oarecare masura, macar neclaritatea.

Daca oamenii astia se-ngrijesc de sanatatea celor din jur, oare de sanatatea lor cine se-ngrijeste, ca nu pot sa-mi imaginez sub nicio forma. E clar ca au nevoie sa fie trecuti pe ceva mai serios, ca pana acum am senzatia ca au servit doar paleative. In rest, despre acest CIADO, numai de bine. Aruncati o privire, credem ca merita, veti intelege poate mai bine de unde si partenerii astia atat de seriosi…

Oare Caragiale, daca ar mai fi printre noi, ce-ar zice de campania asta, ar pune-o si el la gazeta sau ar fugi cat il tin picioarele spre Germania? Dar voi, ia ziceti? Apropo, ce campanii misto ati mai vazut cu vaccinarea? E vreuna mai tare ca asta?

Categorii:Campanii, Opinii

Etichetat ca:,