Trupa GUILTY atinge o tema sensibila si dureroasa prin noul single si video „Never Call My Name Again”

comunicat

Trupa de rock alternative GUILTY continua linia directa catre sufletul fanilor, printr-o noua piesa cu abordare personala. “Never call my name again” este al treilea single si videoclip lansat dupa “Illusions Never Day” si “Personal”.

Videoclipul piesei reprezinta a doua colaborare consecutiva cu Andrei Apostol si a fost lansat oficial in cadrul concertului din Bucuresti, in The Pub.

Never Call My Name Again are toate trasaturile unei piese pe care nu o poti uita, cu al carei refren ramai mereu in minte, te surprinde si te captiveaza. In plus, ea creioneaza si mai bine noul sound al trupei, ce va razbate de pe primul LP de studio, in aceasta toamna. 

Piesa este inspirata din realitatea trista de zi cu zi cu care se confrunta intregul glob, in special conflictele armate din Estul Mijlociu, Africa si pana la America Latina.

#povestea

„Lacomia oamenilor pentru putere este ceea ce ne distruge pe toti rapid si se pare ca nu exista, din pacate, cale de intoarcere. Cantecul descrie povestea unui soldat care isi exprima nemultumirea si resentimentele personale impotriva sistemului care ne conduce. Liric, imi doresc sa transmit cat mai explicit aceste emotii, pe care eu le consider profunde si de durata,” a declarat Ruben Villanueva, lider vocal si compozitor GUILTY.

“Never call my name again” pastreaza tempo-ul ritmat al ultimilor doua single-uri, cu o abordare hard-rock tensionata si energetica, fara sa isi piarda niciun moment din caracteristica directiei alternative rock care defineste trupa.

Single-ul „Never Call My Name Again” este disponibil pe toate platformele online consacrate.

GUILTY este o trupa de rock alternative unica pe piata muzicala din Romania, formata din peruanul Ruben Villanueva (lider vocal si compozitor), brazilianul Renan Santos (chitara) si romanii Cristi Diaconu (tobe) si Silviu Ruta (chitara bass). ​S-au cunoscut in 2019, iar in 2020 au lansat primul EP intitulat “A long way to nowhere”, compus din 5 piese. De atunci si pana acum stilul trupei a evoluat constant, piesele de pe noul album ce va fi lansat in toamna promitand mult.

Pana la urmatoarele concerte, GUILTY va tine la curent cu informatii la urmatoarele adrese:

www.facebook.com/guiltybandrock

www.instagram.com/guilty_band

www.guiltyband.bandcamp.com

www.spoti.fi/3tftagK [Spotify]

www.apple.co/3ghPkdl [Apple music]

www.bit.ly/2OSu6IJ [YouTube]