The Alternative School for Creative Thinking și George premiază design-ul românesc

comunicat

The Alternative School for Creative Thinking face echipă pentru al 3-lea an consecutiv cu George, primul banking inteligent, inovație BCR, pentru a celebra talentul românesc și a-l duce dincolo de industria locală, către excelență internațională.

Cele mai bune 4 idei, bazate pe funcționalitate, impact si relevanță, câștigă un loc la Semestrul de Design. Ce trebuie să faci? Pune-ți creativitatea la treabă și imaginează-ți cum ar arăta o colaborare George X Elon Musk, prin crearea design-ului unui card personalizat George, alături de un tweet care anunță rezultatul acestei colaborări futuriste. Descărcați kitul de care aveți nevoie pentru finalizarea soluției voastre, AICI.

Poți participa fie individual, fie în echipă de 2, postând soluția pe profilul de Facebook (profil personal sau de echipă). Nu uitați să etichetați The Alternative School for Creative Thinking in postare. Trimiteti de asemenea link-ul cu solutia și CV/portofoliu la win@canneslions.ro până pe 4 martie. Rezultatele vor fi publicate în perioada 8-10 martie.

Pregătit de provocare?

Competiția este deschisă celor de pana in 30 de ani care activează în industria creativă: studenti/absolvenți de Comunicare/Artă și Design, ilustratori, designeri digitali/modă/produs/grafic, Art Directors, videograferi, DOP, animatori 2 si 3d, GIF-eri,  creatori de continut, creatori NFT, fotografi.

Câștigătorii vor primi acces la semestrul de Design, unde vor avea contact cu experți locali & internaționali de avengură și vor rezolva briefuri creative reale, cot la cot cu colegii lor. Cea mai bună echipă va reprezenta România la Cannes Young Lions Design Competition, care va avea loc online în luna mai.

Lista speakerilor ii include pe Evan Townsend (Multimedia Producer & Educator, USA), Cristi Costea (Designer & Founder of Font-Brief, Germany), Maria Zurbagiu (Illustrator), Bruno Singulani (Creative Leader, Nestle Worldwide), Marius Rosu (Creative Director, United Pencils), Klaus Bender (Copywriting Teacher, Miami Ad School Berlin), Paolo Proserpio (Brand Design Lecturer, Istituto Europeo di Design, Milan), Malik Benamara – premiat cu Grand Prix la Cannes Lions. Click AICI pentru lista completă si biografiile profilor.

Designeri de la marile case vorbesc la The Alternative School

Școala începe pe 21 martie și are 12 întâlniri online (8 seminarii + 4 ateliere de feedback pentru rezolvarile de brief), urmate de un concurs de 48 de ore. Întâlnirile vor avea loc pe Zoom, în fiecare luni și miercuri, între orele 19 și 21. Taxa de participare este de 200 euro/persoană dacă aplicatia este individuală sau 150 euro/persoană, dacă aplicatia este în cadrul unei echipe (2 persoane). Dacă vă demonstrați abilitățile creative prin concursul de burse George si ideea voastra se califica in primele 4, aveti accesul gratuit.

Despre The Alternative School & Cannes Lions

Cu un record consistent în ceea ce privește rezultatele, The Alternative School cultivă talente locale, oferind expunere internationala creativilor din Romania, din 2005. Avand o tradiție de peste 67 de ani si peste zece mii de delegati anual, Festivalul de Creativitate Cannes Lions este cel mai influent perimentru de intalnire al practicienilor din industriile creative conectate cu marketingul si comunicarea, la nivel global.

Pentru înscrieri și informații suplimentare: win@canneslions.ro sau Whatsapp: +40 7 44 10 50 15