Ne-am luat un mare tzap

articol de Marian Costache

Nici nu ne-am sters bine mucii de pe ultimul vaccin pandemic, ca gata, ne-au luat astia la asalt cu lansari, semn ca lumea mai are ceva bani de spart pana in toamna la valul urmator. Iar daca nu au iesit inca domnii antisatanistii care ne conduc de la partide si ONG-uri tricolore sa protesteze impotriva noului simbol diabolesc care a fost inaugurat in Romania, n-am facut nimic!

Inseamna ca nici nu e caz de ingrijorare, poate nu e dracul atat de negru pe cat pare. Ce se intampla, dragi crestini?! In cateva puncte din oras, doua le stim doar noi, a fost instalat cel cu coarne. Intr-o reclama cu un actor de la teatru si seriale se zicea ca e capra, dar acum aflam ca e de fapt tap. Si nici macar nu e de sorginte romaneasca. E aparut in Cehia in 1874 si il cheama Kozel.

Tzapul asta e disponibil in varianta de 330 ml, la sticla, cat și la doza de 500 ml. Exista si tap Premium, unul blond si unul negru pe de-a’ntregul, Kozel Dark, care ar fi pe semne si cel mai vanduut. Tapul nu a venit numai la noi, ci si in alte peste vreo 50 de tari, din Finlanda pana in Coreea de Sud, se arata la internet.

#tzapul

Stirea vine abia acum, pentru ca odata cu lansarea in Romania, s-a construit si un tzap imens, cu o înălțime de 15 metri, vizibil de la o distanță de 2 kilometri, in fata la mall Baneasa Shopping City Bucuresti.

Altul, un pui de drac cu coada de lemn, facuta la traforaj a fost instalat in fata la Universitate, de dadeai cu capul in el, cand ieseai chiaun de la metrou.

Un concurent veritabil pentru cerbul de la Ciucas, si mult peste porcul Antrefrig. Ne-au tot anuntat influenkerii pe Instagram ca urmeaza ceva tzapan, dar la asta nu ne asteptam. Bere la tap, bauta dintr-un tap, in tara lui Tepes. Cheers, mate! Sa fie primit.