Romanian Business Consult (RBC) devine partener Tailent și livrează roboți software pentru optimizarea afacerilor

comunicat

Compania abordează industria de retail, una dintre cele mai strategice și dinamice din România

De la managementul lanțului de aprovizionare la analiza vânzărilor, retailul este una dintre industriile strategice cele mai încercate de dinamica pieței, în special în ultimii ani și care se află sub o presiune imensă în ceea ce privește resursele interne, atât cele umane cat si cele materiale. Industria de retail are nevoie de soluții cat mai eficiente de digitalizare și automatizare, adaptate la realitatea curentă.

Romanian Business Consult (RBC), cu o experiență de 31 de ani pe piața de retail, cu o bază solidă de cunoștințe în detaliu ale soluțiilor de automatizare implementate și cu o înțelegere în ansamblu a proceselor de business, face trecerea firească spre extinderea portofoliul tehnologic. RBC își propune să livreze roboti software care să acopere nevoile și să ofere soluții pentru provocările pe care tehnologiile precedente nu au reușit să le satisfacă până în prezent.

Astfel, începând de anul acesta RBC va include în portofoliul lor de soluții Tailent Automation Platform(TAP™) și încheie un parteneriat strategic cu compania Tailent pentru a oferi împreună retailerilor angajați digitali care eliberează, reorganizează, ajută oamenii să aibă mai mult timp, oferindu-le posibilitatea să își concentreze atenția pe activitățile principale sau să ofere suport consistent fluxului operațional.

Tailent Automation Platform este un instrument inovator de automatizare a proceselor operaționale. Roboții Tailent ajută companiile din retail să fie mai agile, să poată răspunde rapid la solicitările de pe piețe precum deschiderea de noi canale de vânzare (curieri, livrare, magazine de proximitate), optimizarea managementului lanțului de aprovizionare, negocierea contractelor sau găsirea de noi furnizori, ceea ce în general generează o necesitate crescută de resurse.

Angajații digitali sunt asistenți fideli omologului lor uman, având grijă de munca repetitivă obositoare, creând un mediu de lucru mai relaxat, concentrat pe creativitate și productivitate.

„Parteneriatul nostru strategic cu Tailent abordează direct nevoia de a eficientiza procesele operaționale, de a reduce cerințele de resurse și de a crește viteza de lucru. Utilizarea roboților software face acest lucru posibil. Și asta deoarece pot prelua presiunea volumului mare de activități tranzacționale, task-uri repetitive şi eliberează angajații, care au astfel posibilitatea să se concentreze pe activitățile cu valoare adăugată, cum ar fi experiența de cumpărare a clienților. Tot know-how-ul acumulat de RBC de-a lungul a 31 de ani ne ajută acum să implementăm și să adaptăm cu cel mai înalt nivel de profesionalism tehnologia Tailent pentru clienții noștri,” a spus Bogdan Gross, Director Inovare & Consultanță RBC.

„Suntem foarte bucuroși de parteneriatul cu Romanian Business Consult. Retailul este o industrie cheie în economie ce are nevoie în fiecare zi de optimizare, iar roboții Tailent reprezintă o forță de muncă digitală care preia munca grea din back-office-ul companiilor și o transformă în productivitate, reducere de costuri și noi oportunități de business bazate pe expertiza oamenilor eliberați de task-urile redundante și repetitive. Colaborarea noastră dă deja roade, unul dintre cei mai importanți retaileri din Romania folosind deja roboți Tailent dezvoltați de RBC pentru optimizarea fluxurilor de business. Am descoperit la RBC o echipă puternică, profesionistă, cu care avem multe sinergii, cu expertiză relevantă în industrii cheie. Împreună construim în primul pas accesul abordabil și facil al companiilor de retail din România la tehnologia noastră de RPA,” a adăugat Mario Popescu, Co-Founder & CEO Tailent.

***

Despre Romanian Business Consult

RBC este de 31 de ani principalul furnizor și integrator de soluții IT pentru retail și totodată partenerul de încredere pentru companii din domenii precum industria alimentară, logistică, distribuție și producție industrială, care doresc să-și optimizeze afacerile prin îmbunătățirea sistemelor IT cu care lucrează și a proceselor tehnologice din companie. RBC a participat la deschiderea primului magazin de retail modern din România și de atunci a rămas principalul furnizor de soluții dedicate retailului. RBC are peste 50 de consultanți și specialiști cu experiență care pot proiecta fluxuri complexe pentru retaileri și consumatorii acestora.

Despre Tailent

Tailent este un start-up românesc axat pe dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de automatizare precum Robotic Process Automation (RPA), care schimbă modul în care oamenii lucrează, fac afaceri și ajută companiile să-și atingă obiectivele de automatizare. Tailent oferă o alternativă mai apropiată de așteptările clienților, mai rapidă și mai convenabilă prin soluția Tailent Automation Platform (TAP).