Andrei Niculae (DJ & Radio Host) înscrie „Message Me A Shot” în Campania For The Love Of Ideas – Sweet Sixteen

Iubim ideile, după cum iubim și aniversările, de aceea în Luna Iubirii, lună în care platforma noastră aniversează o frumoasă varsta, revenim către publicul nostru cu invitația de a serba 16 ani de WeInvent, celebrând ideile pe care le iubim.

Andrei Niculae (DJ & Radio Host) înscrie „Message Me A Shot” în Campania For The Love Of Ideas – Sweet Sixteen

“La următorul party unde pun muzică o să fac treaba asta!

Pe proiecția din spatele DJ-ului o să existe mesajul următor: MESSAGE –  insertemoji galore – la  @insertinstagramaccount. aici fiind contul clubului, dacă are în plan fidelizarea clienților. Si ar trebui să o aiba.

Spre exemplu: MESSAGE ❤ la @niculaeandrei and wait for it.

Apoi, la fiecare 30 de minute, raspunzi unei persoane care a facut asta cu: “YOU GOT FREE SHOTS AT THE BAR, BABY”, faci print screen și proiectezi în club.

După prima devoalare a planului tău, cu siguranță o să primești multe inimioare și o să faci si ceva oameni mai fericiți, decât daca ai trimite, simplu, o tavă de shoturi.

Poți continua spre dimineață cu o noua activare, ca sa tii oamenii in priza: „Message 👋🏻 for skipping the line at our next party.”

Abia asteptam sa vedem ideea asta nascuta, pupata si luata in brate -). Pana atunci, nu uitati, mai aveti 2 zile in care puteti trimite exemple de campanii / solutii de business / ad-uri sau creatii de orice tip, care nu v-au lasat indiferenti. La final, le premiem pe cele mai 😍. Si daca aveti nevoie de reminder despre cum functioneaza campania „For The Love of Ideas”, aici link-ul cu povestea ei.” – Andrei Niculae (DJ & Radio Host)