Sweet Sixteen WeInvent,

Iubim ideile, după cum iubim și aniversările, de aceea în apropiere de Luna Iubirii, lună în care platforma noastră aniversează o frumoasă vârstă, revenim către publicul nostru cu invitația de a serba 16 ani de WeInvent, celebrând ideile pe care le iubim.

În fiecare an, de 14 februarie, WeInvent dă premii și pune în lumina reflectoarelor cele mai aplaudate idei, după ce timp de cateva săptămâni oameni de business, creativitate și pasionați de inovație povestesc în câteva randuri care-a fost ideea / campania sau proiectul care i-a uimit în cel mai bun sens cu putință, în ultimul an.

Dacă tot e loc de celebrat « Sweet sixteen  », The Alternative School se alătură campaniei și, împreuna cu echipa redacției, repune in scena Campania aniversară „For the love of ideas”. Mai multe detalii despre cum a fost la ediția trecuta, găsiți mai jos.

Ce presupune campania, în esență?

Să ne trimiteți pe una din adresele publica@we-invent.ro sau win@thealternativeschool.com , împreună cu numele și fotografia voastră, o referință la cea mai iubită idee din ultima vreme și eventual de ce e favorită. Puteți da link-uri la video sau alt tip de vizual, puteți da o declarație în scris sau un video înregistrat. Mecanica e la latitudinea voastra, ideile sa fie de execeptie! Imediat ce le primim, ele sunt publicate pe platforma WeInvent – Kudos Marian Costache & echipa –  și pe blogul & insta-ul de la TheAlternativeSchool, printr-un set de stories, la final.

Ultima zi în care se mai pot trimite propunerile este 13 februarie, orele 13:00, pentru a avea timp să evaluăm referințele și a anunța pe 14 februarie câștigătorii, însă cu cât mai repede trimiteți, cu atât mai bine.

O sa fie loc și de premii – spatiu media pentru interviuri, bannere și știri interesante, de publicat peste an, pentru câștigători.

Un gust despre cum a fost campania la 14 ani :

Vă așteptăm cu declarațiile de amor pentru idei de excepție, la una din adresele publica@we-invent.ro  sau win@thealternativeschool.com , attn Irina Olteanu : For the Love of Ideas, tel.: 0721.286.689

Suntem aici pentru orice alte detalii & vă iubim, evident!

2 răspunsuri »