Iisus vine! Prima oprire, Londra.

Intr-o lume zdruncinata profund de actuala criza, iata ca exista oameni dispusi sa gandeasca, mai exact sa regandeasca transmiterea Cuvantului sfant.

Este cazul unei campanii inedite desfasurate cu ajutorul celebrelor double deckere. Pe scurt, mai multe grupuri crestine au raspuns unei alte campanii, venita din partea unui grup ateu care sustinea printr-o campanie, desfasurata pe aceleasi autobuze si pe cartelele de metrou, ca „Probabil nu exista nici un Dumnezeu”.

jesus

Asa cum spun autorii contra campaniei, cei de la Trinitarian Bible Society, se pare ca in viitorul apropiat campania va continua si pe alte medii, probabil si datorita rezultatelor. Asadar, daca ajungeti prin Londra, sa nu va mire daca veti da cu ochii peste panouri care anunta: „There is a God, BELIEVE. Don’t worry and enjoy your life”, acesta fiind unul dintre mesajele campaniei. Urmeaza probabil sa se distribuie prin Bluetooth videoclipuri cu Mantuitoru’.

Ma gandesc ce reactii ar naste o astfel de initiativa crestina in Romania, in Bucuresti sa zicem. Exista deja o gramada de figuri pitoresti care si-au facut campanie promovand diferite simboluri crestine.

Ar putea sa ne banuiasca cineva de BECALIZARE ?! Noroc, oricum, ca nu avem double deckere.