Umerasul Vorbitor

S-au dus vremurile in care cumpararea unui articol vestimentar era un adevarat ritual. In goana consumerista a ultimului deceniu parca doar cantitatea a mai contat. Criza de-acum n-a facut altceva decat sa mai taie din cash dar mentalitatile au ramas si imediat ce va trece si valul asta…

In plus, magazinele OnLine au castigat tot mai mult teren, astfel ca o companie sud-asiatica s-a gandit sa inventeze un umeras inteligent, care sa redea memorabilitatea unei vizite intr-un magazin OffLine.

Oare cum o fi daca iei de la raft vreo trei articole, eventual si de la companii concurente, asa cum se mai intampla?! Stai sa vezi toate spoturile sau o tai catre cabina de proba?

S-ar putea totusi ca acest umeras vorbitor sa fie cu oarecare potential intr-o directie cumva conexa. Ia ganditi-va ca pe ecranele din magazin, in clipa in care s-ar activa umerasele, ar incepe sa ruleze spoturi la cereale si la diverse alte produse BIO, care odata incluse in dieta zilnica sa te-ajute sa intri in hainele pe care tocmai le-ai luat de pe raft.

Asta da, educare a consumatorului!