Urzeala Panourilor: sezonul 4

In ultima luna, in Bucuresti, probabil si in multe orase din tara, si-a facut aparitia o „aratare” stranie. Un corb care se descompune intr-o maniera foarte geometrica, cu un mesaj tare:”Toti oamenii trebuie sa moara”. In primele zile de la aparitia panourilor in oras am vazut doar cioara, abia pe urma m-am prins ca incepe un nou sezon din Game of Thrones. E una din cele mai „vizuale” campanii si ma intrebam ce face posterul asta atat de puternic.

9beaf6e72f25558be0e59888d75a8874_13965517201618625841In fond e doar o pasare, cu care suntem atat de obisnuiti. Dar art direction-ul foarte inspirat, culorile alese, pozitia si ochii, fac din poster un icon al erei in care traim. Nu sunt fan al serialului, cu toate astea, vazand doar posterul acesta care a impanzit orasul, realizez cat e de mare amploarea fenomenului si parca nu-mi vine nici sa-l iau la misto, ca iese corbul ala si ma ciupeste de limba.

game-of-thrones-ambientAsta a fost la noi si cred ca a prins fix la cine trebuie. E o atmosfera acolo care transmite foarte bine tot ce trebuie. Uite, intre timp, (poza de mai sus) ce se intampla in Suedia. O abordare neconventionala, dar  parca fara impactul „stolului” de pasari outdooriste de pe Dambovita.

Vorba aia, Valar Morghulis or whatever that means.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s