Urzeala Panourilor: sezonul 4

In ultima luna, in Bucuresti, probabil si in multe orase din tara, si-a facut aparitia o „aratare” stranie. Un corb care se descompune intr-o maniera foarte geometrica, cu un mesaj tare:”Toti oamenii trebuie sa moara”. In primele zile de la aparitia panourilor in oras am vazut doar cioara, abia pe urma m-am prins ca incepe un nou sezon din Game of Thrones. E una din cele mai „vizuale” campanii si ma intrebam ce face posterul asta atat de puternic.

9beaf6e72f25558be0e59888d75a8874_13965517201618625841In fond e doar o pasare, cu care suntem atat de obisnuiti. Dar art direction-ul foarte inspirat, culorile alese, pozitia si ochii, fac din poster un icon al erei in care traim. Nu sunt fan al serialului, cu toate astea, vazand doar posterul acesta care a impanzit orasul, realizez cat e de mare amploarea fenomenului si parca nu-mi vine nici sa-l iau la misto, ca iese corbul ala si ma ciupeste de limba.

game-of-thrones-ambientAsta a fost la noi si cred ca a prins fix la cine trebuie. E o atmosfera acolo care transmite foarte bine tot ce trebuie. Uite, intre timp, (poza de mai sus) ce se intampla in Suedia. O abordare neconventionala, dar  parca fara impactul „stolului” de pasari outdooriste de pe Dambovita.

Vorba aia, Valar Morghulis or whatever that means.