Inteleptul din Oglinda

Zilele trecute am primit de la amicul Cosmin Constantin o sociala despre carmol, a unui ONG American (WeSaveLives.org). Din ce-am vazut in ultima vreme, cred ca e cea mai reusita ca modalitate de adresare in primul rand, ca de altfel si pentru faptul ca identifica un touch point extrem de eficient cu baietii care beau bine si-apoi pleaca razna cu masina prin oras.

Sigur ca-i despre americani dar si-ai nostri sunt destul de zmei dupa ce o iau pe ulei, mai ales ca-i din ce in ce mai cool sa bei tot mai amestecat.


Ideea pe scurt e foarte misto, desi daca mi-ar fi povestit-o careva inainte s-o vad, cred ca m-as fi uitat chioras. Are loc un dialog live intre baietii piliti care intra pe rand la toaleta unui bar din California si un puscarias inchis pentru 15 ani in Florida, pentru ca a omorat cu masina, baut fiind, un ofiter de politie sot si tata a 4 copii. Tare emotia, cu atat mai mult cu cat a fost impartasita live. Toti pilangii au fost atinsi, asa ca promit sa lase masina, sa ia taxiul etc..

Ce sa zic, campania va fi una de ecou daca va apuca sa ruleze amplu. O initiativa minunata implementabila oriunde, inclusiv in Romania. Deci hai cu Live Streamingu’ in Closet! Problema e de unde sa facem rost de un puscarias inchis pentru bautura, intelept pe bune?! In rest, avem toate sculele!