Pizza Hut a pus inovatia pe masa

Pentru cei care apreciaza scrollat-ul pe smartphone la masa, stirea asta s-ar putea sa pice greu. Pentu restul insa, care prefera conversatia cand mananca, s-ar putea sa se potriveasca la fix.

Pizza Hut si Golin au venit cu o idee in sensul asta: cum ar fi daca in timpul mesei oamenii si-ar continua gestul cu degetul, dar intr-o maniera mult mai folositoare, de exemplu, pentru a-si mentine pizza calda.

Asa s-a ajuns la device-ul asta futurist, numit cat se poate de neaos: scrollnita. Un fel de solnita, dar fara sare, ci doar cu degete care-si fac meseria, in timp ce mana ailalta infuleca. Se pare ca ideile care se pot naste in jurul unei pizza sunt interminabile si cu siguranta vor mai aparea. Momentan, insa, cine vrea sa incerce scrollnita o pot face la Pizza Hut din Dorobanti / Bucuresti.

Scrollnita

Din partea Golin au participat la campanie: Irina Roncea – Director, Corporate Division, Alina Stefan – Manager, Corporate Division, Georgiana Stan – Senior Events Associate, Florentina Grosu – Media Associate, Raluca Duta – Chief of Bridge, Catalina Soare – Digital Manager, Gabriela Bumb – Junior Digital Associate; creative team included Valentin Lica – Senior Copywriter MullenLowe and Robert Soparlache – Senior Art Director MullenLowe.

2 răspunsuri »