Cainele digital, cel mai bun prieten al omului

articol de Marian Costache

Ati remarcat ce de-a pisici bagaboante sunt in ultimul timp pe strazi? Semn ca populatia de caini a scazut drastic, dar de metodele folosite nu mai stie nimeni. Poate n-ar fi rau sa insistam in continuare pe adoptia cainilor, ca fiind una din primele optiuni pe care ar trebui sa le avem in vedere atunci cand vrem un animal nou de companie.

Uite cum incurajeaza australienii adoptia de puppies: cu un panou digital care te invita sa te joci cu un caine cat astepti trenul. “Wait with a Mate” se cheama campania si a fost dezvoltata de GPY&R Melbourne si JCDecaux in cea mai mare gara din Australia.

gpyr-melbourne-wait-with-a-mate-main-700x266

Cu o bila imaginara pe care cei ce asteptau trenurile o aruncau spre caine, distractia e asigurata, pe platforma, pana vine trenul, iar la final primesti toate informatiile in cazul in care vrei sa si adopti un caine. Filmul SF in care Tom Cruise vorbea cu panourile a ajuns sa fie “common sense” in zilele noastre, iar viitorul se misca spre noi cu o viteza ce ne sperie. Om fi oare capabili sa tinem pasul?

tldh-001-1260x840

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s