Sufrageria din statie

comunicat

O statie de autobuz aflata chiar in proximitatea Oscar Rainbow, in Pacurari, este transformata intr-o platforma de experiente placute pentru calatorii din oras: este decorata ca o sufragerie minimalista, pentru a sugera ideea de spatiu si confort si are amenajata o biblioteca fizica, aprovizionata saptamanal cu carti din diferite domenii: literatura, beletristica, arhitectura, carti de colorat si povesti. Ea este dedicata publicului iesean, cu invitatia: Ia orice carte doresti, returneaz-o dupa ce o citesti sau pune alta in locul ei si ajut-o sa calatoreasca! In spatiu si in suflet, putem cu totii sa facem orasul mai bun!

Impreuna cu WINK Public Multimedia, noul complex rezidential Oscar Rainbow din Iasi prezinta iesenilor, printr-o serie de executii OOH, cel mai nou proiect de apartamente din Pacurari. Pornind de la principalele beneficii pe care le ofera dezvoltatorul – compartimentare personalizata, extra spatii de joaca, preturi accesibile – si aliniindu-le pe acestea cu dorintele consumatorilor  – zona aerisita, vecini prietenosi, investitie sigura pentru o viata – a fost creat un concept de comunicare urbana joviala, cu efect pe termen lung si care are in centru interesul iesenilor pentru viata culturala si spatii placute de socializare.

”Consideram ca o mini-biblioteca publica poate deschide cel mai frumos conversatia dintre un dezvoltator imobiliar si ieseni, valorificand intentiile bune si interesele comune din ambele parti. Ne-ar placea ca proiectul Oscar Rainbow sa devina o sursa de inspiratie pentru oras si sa-l vedem replicat cat mai des”, declara Ioana Cordun, coordonator comunicare si media la WINK Public Multimedia.

Campania de comunicare este dezvoltata de agentia ieseana Electromicina si include executii OOH pe suporturi digital signage in sectorul transport public, cu difuzarea de spoturi video pe 200 ecrane digitale in 100 de autobuze din Iasi, outdoor si retail si include un cod de discount prin care prospectii sau clientii pot beneficia de o reducere de 2% din valoarea apartamentului.

WINK este o companie de publicitate Out Of Home (OOH) specializata in gestionarea de retele de digital signage, administrare si inchiriere de spatii de promovare multimedia outdoor si indoor. Cele mai mediatizate realizari din portofoliul WINK sunt 78 de refugii iesene de calatori – reabilitate, personalizabile si popularizate datorita proiectelor creative prin care brandurile comunica inteligent cu consumatorii lor.

OSCAR Rainbow este cel mai nou Ansamblu Rezidential din Iasi, zona Pacurari, cu acces pe Aleea Cimitirului Evreiesc, cu peste 200 de apartamente. In viziunea OSCAR Residence, un dezvoltator cu vechime in domeniul constructiilor, adevaratul confort inseamna mai mult decat relaxare fizica si o estetica placuta. Pentru a fi autentic, acesta trebuie sa aiba la baza un sentiment de siguranta.