Vrem apa inapoi! Fara pet-uri.

articol de Dr. Like

Ma gandesc la chestia asta de ani de zile, si nu doar acum ca e vacanta. Voi, nu? Cum ar fi sa ai un pai magic prin care sa bei apa in orice conditii, chiar daca e un pic murdara. Uite ca a aparut, dar nu inteleg de ce nu e pe toate drumurile, la stiri etc., si-l vad doar ca o mema, cu piesa pe fundal pe FB?!

Asta ar putea fi inventia secolului. Si ne-ar putea scapa de multe rele in lume, dar mai ales de comercializarea apei. Cum ar fi ca toata apa asta care curge de sub noi sa fie de fapt a noastra, de drept si sa nu mai platim pentru ea?

Pentru apa din mare platesti? Nu. Pentru apa de munte, insa, da. Cine se va prinde ca asta e marea salvare a planetei va avea foarte mult de castigat. Pana atunci, punem botul tare si cu forta la Eviane si Dorne, cu gust de plastic.

Ca un fact, stiati ca apa din Bucuresti e cat se poate de potabila, conform testelor? Asta spre deosebire de alte orase, mai de munte de exemplu. Iar daca se mai baga si un paiutz de asta, adio cu imbutelierea pe spatele naturii si al nostru.

Prin urmare, cu un device ca asta ne tine sa vrem apa inapoi!