Oricine merita o baie – Brico Depot

articol de Marian Costache

Da, da, e inca vara in Bucuresti, din punct de vedere al temperaturilor, si cu totii vedem in autobuze, tramvaie sau troleibuze, cat de necesara este o asemenea deprindere. Brico a vrut sa faca din asta un line de forta, asa ca a pus-o de-o baie in parcare, intr-o campanie de tip turneu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Nu stim daca intentia lor a fost sa administreze doritorilor cate o baie la propriu, considerand, poate chiar pe drept, ca oricine merita sa fie mai curat si mai uscat. Mai degraba credem ca va fi vorba de o sapuneala, pe care o va primi copywriter-ul, dupa ce mai multa lume se va prinde de ceea ce va spunem noi acum.

Interesant este ca pe niciunul din materialele, care se distribuie in jurul baii din parcare, nu e mentionata chestia asta, extrasa parca din putul gandirii, anume ca oricine merita o baie. Ne gandim deci ca poate fi o inspiratie de ultim moment, a vreunui “meserias”, care se pricepe mai bine la pus faianta.

Cu ocazia asta credem ca Brico intra astfel in clubul select al celor care o mai dau de gard, din cand in cand, cu limba romana. Vezi Nivea de 100 de ani, vezi Pepsi, si cati vor mai fi.