NOUL RANGE ROVER EVOQUE A FOST DECLARAT CEL MAI BUN SUV/CROSSOVER LA WOMEN’S WORLD CAR OF THE YEAR AWARDS

 comunicat

  • Noul Range Rover Evoque a fost desemnat Cel Mai Bun SUV/Crossover al anului, la ediția din 2019 a premiilor Women’s World Car of the Year
  • Premiul a fost prezentat în cadrul Dubai International Motor Show
  • Noul Range Rover Evoque a fost lansat în România, în luna ianuarie a acestui an
  • Clasicul SUV urban de lux reprezintă un adevărat tur de forțe în ceea ce privește noile standarde de rafinament, sustenabilitate și capabilitate
  • Noul Evoque a primit cinci stele Euro NCAP 

Noul Range Rover Evoque 1_sm

Noul Range Rover Evoque, SUV-ul urban de lux, a fost votat Cel mai Bun SUV-/ Crossover al anului 2019 în cadrul Galei Women’s World Car of the Year (WWCOTY).

42 de jurați din 32 de țări au nominalizat 21 de mașini și le-au împărțit în 7 categorii. Premiul primit de Evoque a fost prezentat de Shereen Shabnam, jurat al competiției WWCOTY, în timpul prestigioasei expoziții internaționale Dubai International Motor Show.

Modelul Range Rover Evoque este pionier pe piața SUV-urilor compacte de lux. Câștigător a 224 de premii internaționale, noul Evoque, cu design-ul său unic, combină caracteristicile inegalabilului Range Rover cu tehnologia de ultimă oră. Creat, proiectat și fabricat în Marea Britanie, vine în întâmpinarea necesităților clienților și este disponibil în 127 de țări.

Profesorul Gerry McGovern, Land Rover Chief Creative Officer, a declarat: “Pentru Evoque această recunoaștere din partea juriului WWCOTY este o onoare. Cu proporțiile sale compacte, acest vehicul cu caracter combină rafinamentul și jovialitatea pentru a crea acea conexiune emoțională extrem de importantă pe care clienții și-o doresc”.

Construit pe noua arhitectură premium transversală Land Rover, noul Evoque dispune de motorizări hibrid-electrice, motoare eficiente în trei cilindri Ingenium și materiale inovatoare naturale și reciclate.

În aprilie, Evoque a devenit primul SUV compact de lux care a fost certificat conform noilor obiective stricte referitoare la emisii de CO2, Real Driving Emissions etapa 2 (RDE2), înainte de introducerea legislativă oficială pentru noile modele în ianuarie 2020.

Noul Evoque a primit, de asemenea, un rating de siguranță de cinci stele Euro NCAP, confirmându-și astfel statutul drept unul dintre cele mai rafinate, capabile și sigure SUV-uri compacte de lux de pe piață.

În ultimii ani, Jaguar Land Rover s-a bucurat de rezultate remarcabile în cadrul competiției Women’s World Car of the Year Awards: Jaguar F-Pace a fost premiat cu Supreme Award în 2016, Fionei Pargeter, Directorul de Comunicare al companiei, i-a fost înmânat premiul ‘Woman of Worth’ în anul 2018, iar modelele Jaguar E-PACE și Jaguar I-PACE au ajuns anul trecut pe lista scurtă pentru Supreme Award.

HyperFocal: 0