Câștigă cu cel mai bun duo de film și Bobonete, în prima promoție națională Pepsi și Lay’s semnată DDB România

comunicat

Pepsi si Lay’s sunt două branduri always up for fun times together și care mereu au știut să surprindă consumatorul, prima promoție națională încadrându-se perfect în aceste valori. Cu atât mai mult cu cât personajul principal Mihai Bobonete are la el toate ustensilele pentru a aduce zâmbetul pe buzele tuturor.

În pofida rezoluțiilor de care vorbește toată lumea, iarna e de fapt despre multe filme pe canapea unde ne ascundem de frig și de vremea rea și ne conservăm energia pentru vremuri mai însorite. Prin urmare, Pepsi și Lay’s și-au dorit să însoțească pasionații de film în serile dedicate bingingului.

Astfel, Pepsi dă startul filmelor fără întreruperi, iar ca asta să fie posibil trebuie să deschizi o pungă de Lay’s, astfel încât nevoia de a ronțăi ceva să nu-ți oprească filmul. De aici începe campania 360 (TV, digital & influenceri, in-store, etichete tematice pentru gamele Pepsi și Pepsi Max PET, activități în eCommerce, cinema, OOH și radio) lansată de DDB România – Câștigă cu cel mai bun duo de film! ce se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2023.

#filmul

“Filmul a fost mereu parte din planurile brandurilor PepsiCo, indiferent că vorbim de snacks sau băuturi, fiind un moment de consum preferat de majoritatea consumatorilor. Anul acesta, Pepsi și Lay’s joins forces și devin cel mai bun duo de film prezentat de Bobo, unul dintre cei mai talentați actori din România. Un concept ce ne-a oferit contextul potrivit pentru a aduce în prim plan cele două branduri printr-o serie de activități online și offline, dar și o promoție națională cu premii relevante pentru pasionații de film.”, au declarat reprezentanții Pepsi și Lay’s.

„Atunci când ești cuprins și implicat în atmosfera unui film bun, nu vrei ca cineva să te întrerupă. Din acest motiv, Pepsi & Lays susțin atmosfera filmului. Brandurile devin partenerii filmului și vin în întâmpinarea lui „aș bea ceva” sau „aș mânca ceva bun” care apar pe la jumătatea filmului.”, a explicat ideea care stă la baza campaniei Roxana Niță, Creative Director DDB România.

Și pentru ca această susținere să fie și mai faină, promoția oferă posibilitatea câștigării unor premii care merg mână în mână cu bingingul – garantat un abonament VOYO valabil o lună, în fiecare zi un smart TV alături de un abonament VOYO pe 1 an și 500 de lei pe oră pentru fanii loiali brandurilor.

În plus, creativii de la DDB au urmărit journey-ul iubitorilor de film și au atașat campaniei o puternică componentă în cinema. S-a continuat în in-store și eCommerce unde au fost dezvoltate activități cu premii pentru consumatori și materiale de promovare a Duo-ului perfect pentru o seară de film – în linie cu canalul și specificul lui. Iar la TV i s-a dat loc liber starului Bobo, care surprinde mereu, autentic și plin de umor. Totul pare mai simplu când ne uităm la un film, nu?

Echipele care au creat campania sunt formate din:

DDB România

Roxana Niţă – Creative Director

Ioana Dobrinescu – Strategy Director

Lorena Morea – Copywriter

Emilian Mocanu – Art Director

Cătălina Biro – Account Director

Bianca Greaca – Account Manager

Marian Mihăilescu – Senior DTP

PepsiCo România

Alexandra Burdulea – Senior Brand Manager Pepsi

Cristina Marin – Brand Manager Lay’s

Iuliana Dragomir – CSD Senior Lead România

Vlad Vlădescu – Senior Brand Manager Lay’s

Eliza Calciu Șerban – East Balkans Marketing Manager Snacks PepsiCo România

Delia Corniciuc – Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo România

OMD România

Răzvan Meirosu – Media Director

Cristina Filipeanu – Media Account Lead

Maria Ilie – Media Account Lead

Alex Zamfir – Senior Media Manager

Irene Derasadurian – Senior Media Manager

Lucian Enculescu – Head of Digital

Anca Boia – Digital Account Lead

Cristina Siminea – Digital Manager

Ana Vieru – Digital Manager

Nicoleta Avram – Media Executive

Diana Dîrlău – Media Executive

Daniel- George Ene – Media Executive

Anca Coman – Media Executive

Luiza Popa – OOH director

#viziunea

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifra de afaceri de peste 79 miliarde dolari în 2021, adus de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade, Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, inclusiv branduri ce generează fiecare, anual peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.

Viziunea noastră este de a deveni lider global în alimente și băuturi convenabile cu ajutorul PepsiCo Positive (pep+). Pep+ este o transformare strategică totală, care are în centru sustenabilitatea și modul în care compania își va sprijini creșterea prin dezvoltarea la nivel global și prin susținerea schimbărilor pozitive pentru planetă și oameni. 

DDB România este agenţia de creaţie membră The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din România şi include agenţii specializate în servicii de creaţie, media, digital, branding, relaţii publice, producţie, marketing experienţial şi evenimente speciale.

Categorii:comunicat

Etichetat ca:, , , ,