“Valoarea = constructia creierului care da sens vietii”, un nou eveniment din seria WeInvent Community Meetings

articol de Marian Costache

Se-ntampla sa ne mai tragem sufletul, in goana asta numita VIATA, si-apucam sa ne intrebam uneori ce ne-a determinat sa facem anumite lucruri, sa abordam o anumita logica, ce pentru moment a ajuns sa para destul de obtuza.

Daca si voua vi s-a intamplat asa ceva sa stiti ca adesea explicatia pentru actiunile si/sau inactiunile noastre rezida intr-un concept numit VALOARE. Este cel pentru care suntem dispusi sa oferim timp si pentru care se-ntampla sa ne riscam sanatatea sau viata, in unele cazuri extreme.

Dar cum apare valoarea unui brand in creier? Poate fi identificata sau masurata obiectiv? Cum ne influenteaza perceptia o campanie? Cum ne influenteaza deciziile?

Despre toate aceste lucruri, atat de importante pentru cei ce lucreaza in Marketing si Comunicare, vom sta de vorba cu Dr. Dragos Cirneci, Psiholog Specialist in Neurostiinte, Joi 25 Noiembrie, de la ora 18:00, in cadrul Webinarului intitulat “Valoarea = constructia creierului care da sens vietii”

Pentru detalii si rezervari va rugam sa ne scrieti pe adresa marian.costache@we-invent.ro sau sa accesati acest link.

Marian Costache: “Te percep adesea ca pe un myth buster. De data asta ce mituri, legate de creierul omenesc, crezi ca vei arunca in aer?

Dragos Cirneci: “Piramida lui Maslow nu reprezinta o ierarhie reala a nevoilor și motivatiilor umane.

Cifrele de pe bancnote sunt procesate in alta parte a creierului decât valoarea subiectiva a bancnotei respective

Deciziile au loc in creier in aceleasi retele prin care invatam. De aceea decizia este dependenta de experienta si de stilul de invatare. Sa-ti mai spun?”

Acest eveniment este realizat cu sprijinul MGID Romania, sponsor principal. Parteneri media: IQads, rappel des titres, The Alternative School For Creative Thinking. Partener live production & streaming: Blitz LIVE.

MGID este reteaua globala specializata în publicitatea nativa, ce si-a anuntat extinderea pe piața din Romania în 2021. Cu reprezentanti dedicati pe piata si cu expertiza globala a companiei, MGID permite advertiserilor romani sa construiasca fluxuri de venituri fiabile cu ajutorul reclamelor native.

MGID este un deschizator de drumuri in materie de publicitate nativa. De la infiintarea sa, în 2008, compania a devenit o platforma de descoperire de continut de top, care vizeaza 850 de milioane de cititori unici cu 165 de miliarde de recomandari lunare.

MGID ajuta editorii sa-și pastreze utilizatorii pe site-urile lor si sa-si monetizeze traficul; de asemenea, pune in legatură agentiile de marketing și agentiile de publicitate cu publicul lor tinta prin recomandari de continut personalizat si, in consecinta, determina cresterea veniturilor pentru toti participantii din cadrul sistemului de publicitate nativa.

2 răspunsuri »